Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.10.2015 15:29

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde de hayata geçirdiği ve eğitim-öğretim kapılarını açmak için geri sayımın başladığı MABEM, Turgutlu’da da hayata geçti. Eğitim kadrosunun da oluşturulduğu Turgutlu MABEM’in hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin hedefin merkezdeki yüzde 95’lik başarı oranını yakalamak olarak belirlendiğini belirtildi.

Manisa il genelinde yapılanma sürecinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM), Turgutlu'da binanın ardından eğitim kadrosunu da oluşturdu. Ekim ayı içerisinde hizmete girecek olan MABEM kursları, yeni eğitim-öğretim yılında il merkezinde yakalanan yüzde 95’lik başarının üstüne çıkmayı ve bünyesindeki öğrencileri lise ve üniversite düzeyinde başarısı yüksek okullara yerleştirmeyi hedefliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’nde hizmete girecek ve yüzlerce öğrenciye hizmet verecek olan Turgutlu MABEM’in, profesyonel eğitim kadrosuyla değişik branşlarda 22 öğretim personelini bünyesinde barındıran bir öğrenim merkezi olarak Turgutlu Merkez ve mahallelerinde ortaokul ve liseye hazırlanan öğrencilerin kurs ihtiyacını karşılayacağı belirtildi. 800 öğrenci kapasiteli MABEM, TEOG, LYS ve YGS kurslarında verilecek eğitim ile Turgutlu'nun başarı sıralamasında üst noktaları hedeflenirken, kayıt için velilere çağrıda bulunuldu. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin MABEM'in ilçede kurulmasının buradaki öğrencilerin seçeneklerinin artmasında büyük fayda sağlayacağını ve önemli başarılara imza atılacağına inandığını söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu