Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.10.2015 09:18

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ’Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi kapsamında Salihli, Turgutlu ve Ahmetlili kadınlar, Sarıgöl’e ziyarette bulundu. İlçede birçok noktayı ziyaret eden kadınlar, özellikle Sarıgöl Etnografya Müzesi’ne hayran kaldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından başlatılan ‘Haydi Kadınlar İlçelere’ projesi devam ediyor. Bu kapsamda Salihli, Turgutlu ve Ahmetlili yaklaşık 90 kadın Sarıgöl’ün misafiri oldu. Geziye katılan 90 kadın Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinatör Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve Sarıgöl Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hafize Bayraktar ile birlikte ilçe girişinde çiçeklerle karşılandı. Sarıgöl’e gelen ziyaretçi kadınlar belediye kafeteryasında birlikte kahvaltı yaptıktan sonra, Sarıgöl Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği’nin (SADER) Etnografya Müzesi’ni gezdiler. Burada dernek üyesi Salih Yapıcı tarafından ziyaretçi kadınlara bilgiler verildi. Sarıgöl Etnografya Müzesi’ni ziyaret eden kadınlar hayranlıklarını gizleyemediler.

Sarıgöl, Anılarında Güzel Bir İz Bıraktı

Sarıgöl ilçe gezisi kapsamında kadınlara, Mimar Sinan Parkı’nda sultaniye üzümü ikramında bulunuldu. Ziyarete katılan kadınlar, Sarıgöl üzüm bağlarının beyaz örtü ile korunmasını dallas mevkine çıkarak yüksekten seyretme imkanı buldu. Geziye katılan kadınlar, Sarıgöl’den güzel anılarla ayrıldıklarını dile getirdi.

Kadınlar, Sosyal Hayatın İçinde Olmalı

‘Haydi Kadınlar İlçelere’ projesinin amacının, kadınların Manisa ve ilçelerini tanımaları, ilçelerin kültürel yönlerini öğrenmeleri, ilçelerde yeni arkadaşlıkların oluşmasını sağlamak olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şubesi Müdürü Sevil Şekercioğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, kadınların sosyal hayatın içinde olması için bu tür projeleri hayata geçiriyoruz. Amacımız, kadınların Manisa ve ilçelerini tanımaları, ilçelerin kültürel yönlerini öğrenmeleri, ilçelerde yeni arkadaşlıkların oluşmasını sağlamak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu