09.10.2015 17:15

Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’nde, Süleyman Germiş işletmeciliğinde hizmete giren Mimoza Çiçeklik adlı işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılış törenine katılan, Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, işyeri sahibi Süleyman Germiş’i tebrik ederek, bol kazançlar diledi.

Süleyman Germiş işletmeciliğinde Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’nde Mimoza Çiçeklik adlı işyeri, düzenlenen görkemli açılış töreniyle Manisalılara hizmet vermeye başladı. Düzenlenen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Engin Kabadağ, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Güzgülü, işyeri sahibi Germiş’i kutlayarak hayırlı işler diledi. Güzgülü’nün ardından söz alan Kabadağ da, işyerinin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek, bol kazançlar temenni etti. Konuşmaların ardından Güzgülü ve davetliler tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra ise davetliler iş yerini gezdi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>