12.10.2015 12:58

MANİSA Büyükşehir Belediyespor tarafından spora yapılan yatırımlar meyvesini veriyor. Gelişim liginde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor U15 ve U14 takımları aldıkları başarılı skorlarla adından sıkça söz ettiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyespor altyapı liglerinde de yoluna doludizgin devam ediyor. Gelişim liglerinde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor takımları hafta sonunda Alanyaspor ile karşılaştı. Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahalle Stadı’nda oynanan karşılaşmaları Manisa Büyükşehir Belediyespor U14 takımı Alanyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup ederken, U15 takımlarının mücadelesinde ise 3-0’lık skorla galibiyete uzanan takım Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu.