09.05.2011 14:58

Manisa’da kentin hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Belediyesi, Hurdacılar Sitesi’ndeki kaldırım çalışmalarını tamamlamasının ardından asfaltlamaya başladı. Site girişinden başlayan asfaltlama çalışmaları, site esnafı tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı. Sitedeki asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Sedat Cesurol, birim müdürleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte inceledi. Hurdacılar Sitesi’ne kaldırım ve asfalt yapılacağı müjdesini yaklaşık 2 ay önce verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu süre zarfında verdikleri sözü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “2011 yılını asfalt yılı olarak ilan ettik. Hedef olarak kendimize 200 bin ton asfalt dökülmesini belirledik. İhtiyaç olan her bölgede asfaltlama yapılacak. Hurdacılar Sitesi esnafımıza da asfaltın hayırlı olmasını diliyorum. Hafta sonuna kadar buradaki çalışmamız tamamlanacak” dedi.

Asfalt Özlemimiz Giderildi

Yaklaşık 18 aylık süre içerisinde sitelerinde Manisa Belediyesi’nin çeşitli çalışmalar yürüttüğünü belirten Hurdacılar Kooperatifi Başkanı Seyfi Temurtaş da, “18 ay boyunca yazın tozu, kışın da çamurunu çektik. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün bizimle yaptığı toplantıda sitemizde eksiklikleri gidereceği sözünü vermişti. Verdiği sözün üzerinden çok kısa süre sonra çalışmanın başlaması, Hurdacılar Sitesi esnafı olarak bizleri çok sevindirdi. Asfalt özlemimizi giderdiği için Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Daha sonra Hurdacılar Kooperatifi Başkanı Temurtaş ve site esnafı ile birlikte siteyi gezen Başkan Ergün, eksiklikler noktasında bilgi aldı.