22.10.2015 11:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Demirci ilçe ziyareti kapsamında koordinatörlük hizmet binasını ziyaret etti. Personelle tek tek tokalaşan Memiş ve Açıkdil, Demirci’deki Büyükşehir çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Demirci ilçesi temaslarında, koordinatörlük hizmet binasını da ziyaret etti. Ziyarette Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ataç, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Demirci Koordinatör Şube Müdürü Kazım Aysan, Belediye Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi veren Demirci Koordinatör Şube Müdürü Kazım Aysan, MABEM Demirci’de derslerin başladığını, Gıda Bankası’nı kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ilaçlama, dış cephe boyamaları, kilit parke taşı ve bordur yenilemelerinin hızla ilerlediğini, bunun yanı sıra MASKİ’nin de su depolarında temizlik ve bakım hizmetlerinin yürütüldüğünü aktardı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde her zaman halka dokunması gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Memiş, Demirci’deki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.