17.12.2011 16:41

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, kaldırım, asfaltlama ve kavşak çalışmalarının bitme aşamasına geldiği Ingolstadt Kavşağı’nda inceleme yaptı. Araç trafiği açısından yoğunluğun en fazla olduğu bölgeler arasında yer alan kavşağın yeniden düzenlendiğini ifade eden Başkan Ergün, çalışmaların birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Ingolstadt Caddesi’nde tamamlanan kaldırım ve asfalt çalışmaların ardından kavşak düzenlemelerinde de sona gelindi. Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ve Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır ile birlikte bölgede inceleme yapan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ingolstadt Kavşağı’ndaki düzenlemelerin kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Trafik yoğunluğunun yoğun olarak yaşandığı bölgede kavşağın yeniden düzenlendiğini dile getiren Başkan Ergün, “Ingolstadt Kavşağı Küçük Sanayi ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’ne giden vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir yer. Özellikle ağır vasıtalı araçlar nedeniyle kavşakta çökmeler meydana gelmişti. Sürücülerin sıkıntı yaşadığı bölgede çalışmalarımızı tamamladık. Şu anda kavşak trafiğe açıldı ve trafik akışına engel bir durum söz konusu değil” dedi. Kavşakta bulunan sinyalizasyon sisteminin de yenilendiğini ve son olarak yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Ergün, yenilenen kavşakla birlikte sürücülerin bölgede ki şikayetlerinin de sona ereceğini sözlerine ekledi.