Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.10.2015 10:04

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerinin dış cepheleri boyanan, sokakları kilit parke taş ile kaplanan Salihli ilçesi Taytan Mahallesi Sakinleri ve mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine tam not verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahseden bölge halkı ve mahalle muhtarı yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında gerçekleştirdiği hizmetler vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Salihli İlçesi Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez ve bölge sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan hizmetlerden övgüyle bahsetti.

Çizmeyle yürüyorduk

Büyükşehir Belediyesi’nin sokaklarını kilit parke taş ile kaplanmadan önce yolların çamur içerisinde olduğunu dile getiren Taytan Mahalle Sakini Ramazan Kaya, “Senelerdir mahallemizde bu yol yapılmıyordu. Çayda çamurda bu yollarda çizmeyle yürüyorduk. Bu anlamda yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz” ifadelerinde bulundu.

Hizmetler gözle görülüyor

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin meyvelerinden yemeye başladık. Hizmetleri gözler görülüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz. Önümüzdeki süreçte de mahallemizde güzel hizmetlerin devam edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu