04.11.2015 15:32

Manisa Büyükşehir Belediyespor erteleme maçında Antalya ekibi Kemerspor’un konuğu oldu. Mücadelenin başından sona etili oynayan, en az beş net gol fırsatından yararlanamayan yeşil-beyazlılar karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi Kemer iki kez geldiği Büyükşehir kalesinde Enis ve Umut’la golü bulurken, Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü 90+5’te frikikten İsmail attı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankarada yaşanan terör olayı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Kemerspor 2003 ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Kemer Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan karşılaşmada Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu ve Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu’da takımı yalnız bırakmadı. Mücadeleye çok etkili başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor yakaladığı net pozisyonları gole çeviremedi. Maçın 11. Dakikasında Tufan’ın sağa kanattan ortasında Kadir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Kemer ekibinde Sergen topu son anda çizgiden çıkardı. Mücadelenin 21. Dakikasında İlyas’ın defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Cüneyt, sağ kanattan ceza sahasına girer girmez sert vurdu top direkte patladı. Maçın 27. Dakikasında Kadir’in sağ kanattan kullandığı serbest atışta top ceza sahası içerisinde Şemsettin Ender’in önüne düştü. Ender’in sert şutunda top üstten auta gitti. İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan ev sahibi Kemerspor, bir kez geldiği Büyükşehir kalesinde golü buldu. Maçın 40. Dakikasında Büyükşehir defansını eksilterek ceza sahasına giren Enes topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla geçildi. İkinci yarıya da baskılı başlayan konuk Büyükşehir Belediyespor’da Engin Memişler 49. Dakikada önemli fırsattan yararlanamadı. Kaan’ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Engin topu dışarı gönderdi. Mücadelenin 53. Dakikasında Büyükşehir Belediyespor’da İlyas’ın ceza sahası dışından sert direğin hemen üzerinden dışarı gitti. Maçın 62. Dakikasında ev sahibi Kemer Umut’un attığı golle durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın 75. Dakikasında İsmail’in kale çizgisi önünden kullandığı frikik atışında top az farkla auta gitti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü 90+5’te frikikten İsmail kaydetti. Bu golün ardından karşılaşma ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Dr. Fehmi Öncel Stadı

Hakemler: Müjdat Duman, Gürcan Çalışkan, Mustafa Cüneyd Çalışkan

Kemerspor 2003: Hasan, İsmail, Akın, Burak, Umut, Sevcan (Dk. 83 Feyzullah), Volkan, Abdurrahman, Sergen, Enis (Dk. 90+2 Aytürk), Ahmet Burak (Dk. 73 Ufuk)

Manisa Büyükşehir Belediyespor: Cihan, Semih, Cüneyt (Dk. 66 İsmail), Samet, Ahmet Kaan, Tufan, Safa (Dk. 63 Hakan), Serhat (Dk. 46 Engin), Kadir, Şemsettin Ender, İlyas