05.11.2015 16:25

MANİSA 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, düzenlenen görkemli açılış töreniyle Manisalılara kapılarını açtı. Tarım ve hayvancılık sektöründen birçok firmanın yanı sıra çok sayıda kurumunda stant açtığı fuarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de stant açarak yerini aldı. Ziyaretçilerine tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirici broşürlerin yanı sıra çeşitli ikramlarda bulunulan standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

MANİSA 9. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, “TeknoTarım’15” Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Tarım ve hayvancılık sektöründen 132 firmanın yer aldığı fuarda, son teknoloji ürünler, üreticilerin beğenilerine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi de fuarda stant açarak üreticilere tarım ve hayvancılıkla ilgili bilgilendirici broşürler dağıttı. Bunun yanı sıra ilgili daire başkanlıkları tarafından, üreticilerin talepleri de dikkatle dinlendi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği stantta, ziyaretçilere sultani üzüm, çekirdeksiz kuru üzüm, zeytin gibi Manisa’da yetişen ürünlerin yanı sıra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Fuarda Çorba İkramı

Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde yer alan çorba arabasında fuarı ziyaret eden yüzlerce vatandaşa çorba ikramında bulunuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de, fuar ziyaretinde Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Manisa protokolüne çorba ikramında bulundu. Başkan Vekili Güzgülü, Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte özellikle kırsal kalkınma konusunda üreticiye destekte bulunmaya başladıklarını hatırlatarak, fuarın bu açıdan kendilerine ve üreticilerin bilgilendirilmesine fayda sağladığını vurguladı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>