05.11.2015 17:42

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın babası Hacı Muammer Savaş hayatını kaybetti. Savaş’ın Uşak iline bağlı Ortabağ Köyündeki cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katıldı.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’ın babası Hacı Muammer Savaş geçirdiği rahatsızlık sonucu 81 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hacı Muammer Savaş’ın Uşak iline bağlı Ortabağ köyündeki cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’in yanı sıra, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ’den daire başkanları, Büyükşehir Belediyesi’nden daire başkanları ve şube müdürleri, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP’li belediye meclis üyeleri, sevenleri ve yakınlarından oluşan binlerce kişi katıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, cenaze namazı öncesinde babasını kaybeden Nurullah Savaş’a başsağlığı temennisinde bulundu. Hacı Muammer Savaş’ın cenazesi öğle namazına müteakip Ortabağ Köyünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.