06.11.2015 13:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 17 ilçedeki vatandaşları ücretsiz taşıyor. Dev organizasyonda firmaları ve üreticileri bir araya getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, açtığı stantla da üreticileri bilgilendiriyor.

Kırsal alanda yaşayan Manisalıları kalkındırmak için projeler hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçedeki vatandaşları Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’ne ücretsiz olarak taşıyor. 132 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda vatandaşlar ve firmalar bir araya getiriliyor.

Koordinatörlüklerden Bilgi Alabilirler

5-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılmak isteyen vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki koordinatörlük hizmet binalarından araç saatleri hakkında bilgi alabilirler.

Büyükşehir, Fuarda Üreticileri Bilgilendiriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından açılan stantla üreticileri bilgilendiriyor. Stantta Büyükşehir Belediyesi’nin üreticilere yönelik bilgilendirici broşürlerinin yanı sıra, 17 ilçesiyle Manisa’nın kendine özgü ürünleri de yer alıyor.