Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.11.2015 13:09

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, otobüs duraklarına reklam, ilan ve çeşitli duyurular asan veya astıran kişiler hakkında cezai işlem uyguladı. Uygulama hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “İzinsiz bir şekilde otobüs duraklarına reklam, ilan ve duyuru asanlar hakkında tespit yapılarak, cezai işlem uygulandı” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehrin muhtelif noktalarındaki otobüs duraklarına reklam, duyuru, ilan yapıştıran ve buraları izinsiz şekilde kullanan kişi ve kurumlar hakkında tespit yaparak, cezai işlem uyguladı. Çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Manisa şehir merkezindeki otobüs durakları kişi ve kurumlar tarafından istilaya uğratılmış durumda. Bu alanların izinsiz bir şekilde reklam, tanıtım ve duyuru alanı olarak kullanılması yasak. Daire Başkanlığımızca, otobüs duraklarında bulunan bu ilanlar hakkında tespit yapılarak, cezai işlem uygulandı. Cezai işlem uyguladığımız kişi ve kurumların adreslerine tebligat gönderilecek” diye konuştu. İra, “Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işleme uğramaması için bu alanları izinsiz kullanmamaları gerekir” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu