Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2015 10:47

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Manisa’nın en büyük parkı olan Atatürk Kent Parkı’nı kadınlara emanet etti. Parkın bakım ve çiçek dikimini bundan sonra kadınların yapacağını belirten Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Atatürk Kent Parkı’nda mevcut alanların bakım çalışmalarını bundan sonra kadın personelimiz yapacak. Onların sihirli elleri ile parkımıza daha bir güzellik katılacak” dedi.

İl genelinde daha yeşil bir Manisa için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, il merkezindeki 170 dönümlük alan üzerinde bulunan Atatürk Kent Parkı’nın estetiğini kadınlara emanet etti. Bünyesine kattıkları kadın çalışanlarla kadın istihdamına katkıda bulunduklarını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, “Yunusemre ilçemizde bulunan 170 dönümlük alan üzerindeki Atatürk Kent Parkı’nda mevcut alanların bakım çalışmalarını bundan sonra kadın personelimiz yapacak. Onların sihirli elleri ile parkımıza daha bir güzellik katılacak. Bu vesileyle bir yandan parkımızdaki mevsimlik çiçeklerin dikimi kadınlar tarafından dikilirken, diğer taraftan kadın istihdamına katkıda bulunduğumuz için bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİNT TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu