Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2015 15:47

MANİSA Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çocuk Kültür Sanat Merkezleri öğrencilerinin ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Çocuk Hakları Günü’ nedeniyle kitap okuma sevgisini anlattıkları resim sergisi açıldı. Forum Magnesia AVM’de gerçekleştirilen açılışa, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar tarafından her yıl 8-14 Kasım tarihlerinde kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Çocuk Hakları Günü nedeniyle düzenlenen resim sergisi görücüye çıktı. Forum Magnesia AVM’de gerçekleştirilen açılışa, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Çocuk Kültür Sanat Merkezi Şube Müdürü Fırat Özcan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kitap okuma sevgisini çizdikleri resimlere yansıtan çocukların eserlerinin yer aldığı sergiyi gezen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, çocuklara kitap okuma sevgisini kazandırmak, anne babaları çocukları için kitap almaya yönlendirmek ve çocuk kütüphanelerinin sayısını arttırmak amacıyla her yıl düzenlenen Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Çocuk Hakları Günü’nü kutladı. Sergide yer alan resimlerin, çocukların kitaplara bakışının bir özeti olduğunu belirten Ustamehmetoğlu, öğrencileri sergiye katılım gösterdikleri için ödüllendirdi.

Çocuklarımıza İyi Bir Gelecek İnşa Etmeliyiz

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde eğitim gören çocuklara iyi bir gelecek inşa etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak, büyük çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. “Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve 4-12 yaş arası çocukların sosyal hayata adapte olmaları ve iyi alışkanlıkları gelişme dönemlerinde kazanmaları için kültürel ve sosyal anlamda etkinlikler düzenliyoruz. Buradaki çocuklarımız Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir resim sergisi düzenledi. Çizdikleri resimlerde kitap sevgisi ve daha iyi bir dünyayı resmettiler. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyorsak, onları küçük yaşlardan bilinçli bireyler olarak topluma kazandırmalıyız” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu