Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2015 13:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğiyle, Sarıgöl’de Girne Caddesi, Söylemez Caddesi ve Fatih Caddesi’ni birleştiren sokaklarda yol genişletme, kaldırım bordür taşı yenileme, asfalt ve ışıklandırma çalışması gerçekleştiriliyor. Sarıgöllü vatandaşların memnuniyeti ile karşılanan çalışmalar sayesinde Sarıgöl sokakları yeni bir görünüme kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl Belediyesi Sarıgöl’ün caddelerinde ve sokaklarında yenileme çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Girne Caddesi, Söylemez Caddesi ve Fatih Caddesi güzergahında yol genişletme, kaldırım bordür taşı yenileme, asfalt ve ışıklandırma çalışmaları başladı. Çalışmalardan önce yolların çok kötü durumda olduğunu belirten mahalle halkı, Büyükşehir ve Sarıgöl Belediyesi’nin ortak çalışması sayesinde ilçenin yeni bir görünüme kavuşacağını dile getirdi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçenin çehresini değiştirecek bir çalışma içine girdiklerini ve eski ve kötü görüntüde olan cadde ve sokaklarda başlattıkları çalışmaların Sarıgöl halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını belirtti. Selçuk, “Girne, Söylemez ve Fatih Caddesini birleştiren güzergahta yol genişletme, kaldırım bordür taşı yenileme, düzeltilen yolların asfaltlanması ve sokaklarda olmayan yeni ışıklandırma sistemi çalışmalarını başlattık. 4 kilometrelik alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde Sarıgöl’ün çehresi değişecek. Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle vatandaşa en iyi hizmet gitmiş olacak” diye konuştu.

Sarıgöl En İyi Hizmetleri Hakediyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de gerçekleştirilen hizmetlere katkıda bulunmasının büyük öneme sahip olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl Belediyesi’nin Girne Caddesi ve güzergahında gerçekleştirmiş olduğu çalışmalara destek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sarıgöl’ün imajını değiştirecek hizmetlere destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaş Ne Dedi

Daha önce bakılamayacak durumda olan Girne, Söylemez ve Fatih caddelerinde gerçekleştirilen hizmet sayesinde yaşadıkları bölgenin güzelleşeceğini belirten vatandaşlar cadde ve sokaklarda yapılan çalışmalarla ilgili görüşlerini aktardılar.

Süleyman Cambaz

Yıllardır bugünleri bekliyorduk. Bu caddeler görülecek ve bakılacak durumda değildi. Şimdi hizmet geldi. Ben çalışmalardan çok memnunum. Şükürler olsun, Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi sayesinde hizmet ile tanıştık.

Aziz Bilgin

Buradan iki araba yan yana geçemiyordu. Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl Belediyesi güçlerini birleştirmiş ve artık caddelerimiz yaşanabilir bir hale geliyor. Biz hizmetten çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Salih Fidan

Girne Caddesi yolları Sarıgöl’ün en büyük sorunlarından biriydi. Yollar bozuktu. Toz ve çamur eksilmeyen bir cadde yapılan bu çalışmalar sayesinde güzel bir görünüme kavuşacak. Tozdan topraktan kurtulacağız.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu