Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.11.2015 17:39

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, işadamları Tamer Balatlı ve Ercüment Giritligil tarafından şehre kazandırılan Giritligil Otel’in açılışına katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Başkan Ergün, yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği haline gelen Manisa’da bu tür konaklama tesislerine ihtiyaç olduğunu belirtti ve yatırımlarından dolayı Balatlı ve Giritligil’e teşekkür etti.

Manisalı işadamları Tamer Balatlı ve Ercüment Giritligil tarafından yeni bir otel açıldı. Giritligil Otelin açılışına Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.

Tamer Balatlı’dan Başkan Ergün’e Teşekkür

Giritligil Otel’in işletmecisi Manisalı işadamı Tamer Balatlı otelin kapasitesi hakkında bilgiler verdi. Balatlı, “3 ana bölümden oluşan kompleksimiz, 5 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi. Otelimizde, 9 superior, 21 deluxe ve 12 adet standart olmak üzere toplamda 42 oda ve içinde bulunduğumuz 300 kişilik salon ile hizmet vermekteyiz. Otelin yapımında emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Konaklama İhtiyacı Gideriliyor

Otelin açılışında konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çok değerli işadamlarımız Tamer Balatlı ve Ercüment Giritligil tarafından Manisa’mıza kazandırılan bu güzel tesisin açılış töreninde sizlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bildiğiniz gibi Manisa artık büyükşehir. Büyükşehir olmadan önce de, büyükşehir olduktan sonra da, yatırım ve öğrenci kenti olan Manisa’mızda en önemli sorunlardan bir tanesi de, gelen misafirlerin ağırlanacağı otellerdi. Mevcut oteller, Manisa’mıza gelen yerli ve yabancı konuklarımızı elbette en güzel şekilde ağırlıyordu ancak günden güne gerek yatırımcıların, gerek öğrencilerin, gerekse de yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği haline gelen ilimizde bu tür konaklama tesislerine ihtiyaç olduğu bir gerçekti. Bu düşünceden hareketle değerli iki iş adamımızı bu yönde yatırım yapmalarından dolayı ayrıca kutluyorum” diye konuştu.

Tarihi Yapıları Gün Yüzüne Çıkarıyoruz

Tarihe Saygı Projesi adıyla bugüne kadar bir çok yapının gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri tarihi yapıların gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar yürütüyoruz. Bugüne kadar 25-30 milyon liraya yakın bir yatırımla Ulucami, Yeni Alaca Hamamı, Hüsrev Ağa Camii, Gülgün Hatun Hamamı, Kabak Tekkesi, Darphane, Bedesten Meydanı, Efendiler Kahvesi gibi birçok tarihi yapıyı restore ederek halkımızın kullanımına sunduk. Tarihe Saygı Projesi adıyla yürüttüğümüz bu güzide çalışmalar, şimdi 17 ilçemizin tamamında hayata geçti ve geçiyor. Değerli Tamer Balatlı ve Kıymetli Ercüment Giritligil’e konuşmamın başında ilimizin otel ihtiyacına yönelik yatırım yaptığı için teşekkür etmiştim. Bu iki seçkin işadamımıza bu güzel tarihi yapıyı restore edip, vatandaşlarımızın hizmetine açtıkları için bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu duygularla bu güzel tesisin açılışının hayırlı olmasını diliyor, güzel günlerde kullanılmasını temenni ediyorum” dedi. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da bir konuşma yaptı. Bektaş, şehrin önemli sosyal ihtiyaçlarından birisinin oteller olduğunu belirterek, Manisa’daki yeni yatırımların sevindirici olduğunu söyledi. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesim törenine geçildi.

Açılış Kurdelesi Hep Birlikte Kesildi

Giritligil Otel’in açılış kurdelesi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Kurdele kesim töreninde, işletme sahiplerinin isteği üzerine saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesim töreninin ardından protokol üyeleri ve davetliler Giritligil Otel’in odalarını gezdi ve otelin çeşitli bölümlerini inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu