Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.05.2011 14:58

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte esnafların düzensiz kaldırım işgali yapmasının önüne geçebilmek amacıyla Manisa Belediyesi tarafından oluşturulan İşgaliye Tespit ve Takip Komisyonu göreve başladı. Komisyonda görev yapan Belediye Meclis Üyeleri Tamer Çipiloğlu, Sezai Yıldırım, Encümen Üyeleri Süha Akyüz, Hüseyin Köroğlu, Engin Kümüştekin, Emlak ve İstimlak Müdürü Halil Kapar, Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır ile birlikte Zabıta Amiri Aydoğan Ira, esnafları izinsiz işgaliye yapmamaları konusunda uyardı. Yaz aylarında hem esnafları hem de vatandaşları mağdur etmeme noktasında İşgaliye Tespit ve Takip Komisyonu kurduklarının altını çizen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yaz aylarında dağınık kaldırım işgalinin önüne geçmeyi planladıklarını söyledi. Havaların iyice ısınmasıyla birlikte esnafların dükkânlarının önlerinde işgal yaptıklarını hatırlatan Başkan Ergün, bunun sonucunda da vatandaşlardan şikâyet aldıklarını belirterek, “Amacımız iki tarafı da mağdur etmeden bu sorunu çözmek. Bu çerçevede esnaflarımıza belirli mesafelerde, sembolik ücretler karşılığında işgal izni vereceğiz. Buda dağınık işgalin önüne geçecek” dedi. Komisyonda görevli üyelerin 1 Mayıs itibariyle esnafları gezdiğini ve durumdan haberdar ettiğini dile getiren Başkan Ergün, “Mayıs ayı itibariyle başlattığımız bu uygulama 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Yaz aylarında belirli mesafede yer kullanmak isteyen esnaflarımız Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne gelerek başvurularını yapabilirler. İzinsiz işgale kesinlikle göz yumulmayacak” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu