17.11.2015 12:25

MANİSA Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde aşırı yağışlar sonrası oluşabilecek sel baskınları ve heyelanlara karşı önlemlerini arttırıyor. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi Yunusemre İlçesi Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde de menfez çalışması yaparak olası felaketlere karşı önlem adı.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesi Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde menfez ve dolgu çalışması yapıldı.

Vatandaş rahat nefes aldı

Kış mevsiminde yaşanabilecek olası aşırı yağışlar sonrası oluşabilecek olan sel baskınları ve heyelanlara karşı yapılan çalışma mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini ifade ederek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İl genelinde hummalı çalışma

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisalı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için özveriyle çalışıyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz il genelinde bir yandan asfalt çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini alıyor. Yunusemre ilçemizde Kayapınar Mahallemizde de menfez ve dolgu çalışması gerçekleştirerek bu bölgede yaşanabilecek olumsuz felaketlere karşı önlemimizi aldık” ifadelerinde bulundu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>