Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2015 14:55

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve Kızılay Manisa Kan Merkezi Müdürü İsmet Nadal’ı makamında ağırladı. Geçtiğimiz aylarda, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne tam donanımlı bir araç armağan edilmesi nedeniyle memnuniyetini dile getiren Yurdabekçi, Başkan Ergün’e Kızılay Genel Merkezi adına teşekkür belgesi takdim etti.

Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, yönetim kurulu üyeleri ve Kızılay Manisa Kan Merkezi Müdürü İsmet Nadal, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yurdabekçi, Kızılay Kan Merkezi’nin daha geniş kesimlere ulaşabilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne tam donanımlı bir araç armağan edilmesi nedeniyle Başkan Ergün’e memnuniyetlerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kızılay’a sağlanan bu anlamlı destek nedeniyle teşekkürlerini de dile getiren Yurdabekçi, Başkan Ergün’e Kızılay Genel Merkezi adına teşekkür belgesi takdim etti.

Türkiye’ye örnek oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılay’a sağlanan bu desteğin önemine değinen Kızılay Manisa Kan Merkezi Müdürü İsmet Nadal da,” Verdiğiniz bu destek Türkiye’ye çok güzel bir örnek oldu. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Kan Bağış Merkezi’nin bu gönüllü mücadelesine destek olabilmek adına böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise,” Bildiğiniz gibi kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacı ülkemizde ve ilimizde karşılayan en önemli kurum ise Kızılay Kan Bağış Merkezleridir. Bizde Kızılay’ın gönüllü kan bağışçılarına ulaşabilmesi, kan bağışının önemini toplumun her kesimine anlatabilmesi ve toplumun bu konuda bilinçlenmesine destek olabilmek adına böyle bir hizmette bulunduk” ifadelerinde kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu