Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2015 16:08

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada görev alan şoförlere yönelik olarak uygulama eğitimi gerçekleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Şoförlerimizi, araçların teknik donanımları ve kullanımı hakkında bilgilendiriyoruz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşımada hizmet verecek şoförlere yönelik olarak eğitim düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Araçları Depolama Alanı’nda gerçekleşen eğitime Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz’de katıldı. Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de görev alacak şoförlerin tamamının aynı eğitimi alacağını aktaran Deniz, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, il merkezinde ve ilçelerde kullanılmak üzere 70 adet toplu taşıma aracı aldık. Bu araçların Cuma günü teslim törenini yapacağız. Bu nedenle şehir merkezinde ve ilçelerde araçlarımızı kullanacak şoförlerimizi eğitimden geçiriyoruz. Araçların teknik donanımları, kullanım şartları ve oluşabilecek problemlerin çözüm yollarında şoförlerimiz eğitime tabi tutuluyor” diye konuştu.

Araçlar Hakkında Bilgi Verdi

Toplu taşımada kullanılacak araçlar hakkında da bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, “Araçlarımız 58 kişilik yolcu kapasitesine sahip. 8,15 metre uzunluğunda alçak tabanlı, elektronik kartlı, ekran ve kamera sistemleri ile donatılmış olup, tam donanımlı bir şekilde kullanıma hazırdır” dedi.

Vatandaşlarımızı Memnun Etmeliyiz

Eğitim alan şoförlere yönelik olarak konuşma yapan Deniz, “Sizlerden isteğimiz, kılık kıyafet ve davranışlarınızla vatandaşlarımızı memnun etmek için çalışmanız. Toplu taşımada herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gereken çabayı göstermeniz” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu