Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2015 17:27

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz ve Manisa Belediyesi eski Meclis Üyesi Haldun Oluç’u makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Oluç ve Enöz, Başkan Ergün’ün başarılarının devamını diledi.

MHP 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz ve Manisa Belediyesi eski Meclis Üyesi Haldun Oluç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun temennilerini ileten Enöz ve Oluç, Başkan Ergün’ün başarılarının devamını temenni etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün de misafirlerine, Manisa’nın il genelinde hayata geçirdikleri hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu