Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.11.2015 17:34

MANİSA Ticaret Borsası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Manisa merkez ilçelerinde bulunan okullarda eğitim öğretim gören bin öğrenciye kışlık ayakkabı yardımında bulundu. Törene, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katıldı.

Manisa Ticaret Borsası geleneksel hale getirdiği ayakkabı yardımlarını bu sene de gerçekleştirdi. Borsa’nın toplantı salonunda düzenlenen törene, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve okul müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı. Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerindeki birçok okulun müdürlerine teslim edilen bin çift kışlık ayakkabının dar gelirli öğrencilere ulaştırılacağı belirtildi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştirilen Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “Borsamız bilindiği üzere her konuda insanımızı esas alan sosyal sorumluluk projelerine ve özellikle eğitim ile ilgili destek ve yatırım çalışmalarına her zaman büyük önem vermiştir. Bu kapsamda her sezon olduğu gibi 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunda da İlköğretim Okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bin çift ayakkabı yaptırarak her bakımdan onlara destek olmak istedik. Ancak önceki yıllardan farklı olarak, Manisa’mızın her bölgesine peyderpey ulaşmasını sağlamak amacıyla bu yılki organizasyonumuzu Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizdeki merkeze uzak mahalle ve okullarımıza gidecek şekilde düzenledik. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum” diye konuştu.

Eğitime Katkıda Bulunanlara Teşekkür Ediyoruz

Ticaret Borsası’nın düzenlediği etkinliğin çok büyük öneme sahip olduğunu belirten Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Eğitime katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek için bu tür organizasyonların büyük öneme sahip olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından okul müdürlerine ayakkabılar teslim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu