Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.11.2015 10:46

MANİSA’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan ETV 22. Yılını ve yeni yayın dönemini düzenlenen kokteylle kutladı. Manisa’nın spor, siyaset ve iş dünyasından tanınmış simalarının katıldığı kokteyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

Erdinç Şirketler Grubu bünyesinde kurulan ve Manisa’nın ilk yerel televizyonu olma özelliği taşıyan ETV’nin 22. Kuruluş yıldönümü ve yeni yayın dönemi düzenlenen kokteylle kutlandı. Kokteyle, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kokteylde ilk konuşma yapan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, “21 sene önce televizyon yoktu bir radyom vardı. Televizyona geçtim. Bana en çok uyduya geçip geçmeyeceğimizi soruyorlar. Evet ramak kaldı. Frekanslarla ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz ama önümüzdeki sene söz veriyorum uyduya geçiş yapacağız. Sayın belediye başkanlarımız buradan söylesin vatandaşlara hizmetlerini, Sayın Valimiz buradan talimat versin” diye konuştu.

Değişmeyen Tek Kanal Biziz

21 yıldır RTÜK’ten ceza almayan ve ekranı karartılmayan tek kanal olduklarını belirten Yumrukaya, “Manisalıların nabzını tutuyoruz ve onlarda bizden çok memnunlar. Bu hafta ilk defa Manisaspor maçını yayınladık. TRT ve STAR değişti. Ama değişmeyen tek kanal biziz” diye konuştu.

Zor Olan Süreci Başarmayı Gösterdiler

22 yıldan bu yana ETV’de emeği geçen ve katkıda bulunan bütün çalışanlarına, Erdinç Yumrukaya ve ailesine, ortağına hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Dile kolay 22 yıl, ilk açıldığı günleri çok iyi hatırlıyorum. Çünkü Erdinç kardeşim ile MAGİAD günlerinden itibaren dostluğumuz var. Bu tarihin daha öncesi de kader birliği ettiğimiz, bir siyasi partinin çatısında birlikte çalıştığımız günlerden bu günlere geldik. Bu süreci yaşamak zor. Ama önemli olan zorlukları başarmak. Bunu da ETV ailesi olarak değerli Erdinç kardeşim Manisa’da her zaman bu dalda ispatlamış durumdadır.

Sahip Çıkmalıyız

Vatandaşın en iyi bilgiye sahip olması gerektiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Demokrasinin olmazsa olmaz kuralı vatandaşın en iyi bilgiye sahip olabilmesi için bu duyuruları ve açıklamaları yapan kuruluşları şahsım olarak, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ve bütün kuruluşlar olarak ve odalar olarak herkesin sahip çıkması gerekir. Çünkü Manisa’nın adını her yerde duyurabilmek önemli. Sözünü aldığımız bu sene uydudan yapılacak olan yayınların hem Manisa’nın tanıtımında hem kurumların hem Büyükşehirin, Valiliğin ve diğer birimlerin tanıtımı noktasında katkısı olacaktır” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu