Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.11.2015 10:52

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Tekeliler grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışması vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Bölge sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği çalışmayla birlikte, Çamköy’den Karayenice’ye, Tepecik’ten Tilki Süleymaniye’ye kadar birçok mahalleyi birbirine bağlayan bu yolda artık ulaşım daha rahat olacak.

İl genelinde dev bir asfalt hamlesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeliler grup yolunda asfaltlama çalışması başlattı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekeliler gurup yolunda, birçok mahalleyi birbirine bağlayan yaklaşık 12 kilometrelik mesafe de bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yola öncelikle temel asfalt malzemesi çekilerek, sıcak asfalt çalışması için hazırlıklar tamamlandı.

İl genelinde planlama çalışması içerisindeyiz

İl genelinde Manisalı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına hızla planlama çalışmaları içerisinde olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,” Vatandaşlarımızın daha güvenli ve kaliteli bir yol üzerinde ulaşım sağlamaları için bölgede asfaltlama çalışmalarını başlattık. Yolda çalışmalar sürüyor. Sıcak asfalt çalışması tamamlandıktan sonra yolun kalitesi artacak. Vatandaşlarımıza hayırlı,uğurlu olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu