Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.11.2015 20:13

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılı İkinci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapılan Genel Kurul’un gündeminde yer alan 17 maddeden 15’i görüşülerek karara bağlandı. Görüşülmeyen 2 gündem maddesi ise 15 Aralık’ta gerçekleştirilecek ikinci oturumda Genel Kurul’a sunulmak üzere birleşime ara verildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılı İkinci Olağan Genel Kurulu Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul’da ihaleleri İller Bankası Genel Müdürlüğü kanalıyla gerçekleştirilen ve çalışmalarına başlanan Manisa Merkez Atıksu Arıtma, Gördes Atıksu Arıtma ve Turgutlu Atıksu Arıtma Tesislerine ilave kredi alınması ile ilgili teklif de görüşüldü. Konu hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, daha önce 3 tesis için kredi kullanma yetkisinin meclis tarafından verildiğini belirterek, “3 tesisin ihalesi 100 milyon lira civarında. Ancak bunların ihale safhasından sonra yeniden KDV, keşif artışı ve fiyat farkları oluşabileceği öngörüldüğünden, İller Bankası’nın da bize yazılı talepte bulunması nedeniyle bunlara ilave ek kredi tahsisi hâsıl oldu” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de “Verilen kredi, İller Bankası’nın yaptığı ihalenin toplam sonucuna yeterli gelmiyor. Bu nedenle aradaki kalan farkı İller Bankası MASKİ’ye gönderiyor. Şu anda bu 3 çalışma da başladı. Bunların da ihaleleri İller Bankası kanalıyla yapıldı” diye konuştu. Konuşmaların ardından oylamaya sunulan 3, 4, 5 ve 6 nolu gündem maddeleri oy birliği ile plan bütçe komisyonuna gönderildi.

İkinci Oturum 15 Aralık’ta

17 gündem maddesinin yer aldığı Genel Kurul’da 15 maddenin görüşülmesinin ardından 14 madde ilgili komisyonlara havale edildi. Öte yandan gündem de yer alan ‘2016 yılı ödemelerine esas olmak üzere, 2560 sayılı kanun gereğince 2016 yılında yapılacak MASKİ Genel Kurulu’nda görev alan Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine ve komisyon üyelerine ödenecek huzur hakkı ile Genel Kurul tarafından MASKİ hesaplarını ve faaliyetlerini denetlemek üzere seçilen denetçilere ödenecek ücretin belirlenmesi ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu