Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.11.2015 16:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde kış öncesinde hummalı bir şekilde yürüttüğü asfaltlama çalışmaları, özellikle uzun zamandır asfalt bekleyen Turgutlu Dağmarmara bölgesinde sevinçle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince kış öncesi asfaltlama çalışmaları hız kazandı. Uzun süredir asfalt bekleyen Turgutlu Dağmarmara bölgesine ekipler tarafından asfalt uygulaması yapıldı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Turgutlu Koordinatör Şube Müdürü İbrahim Kutar'ın da yerinde incelemelerde bulunduğu çalışmalar kapsamında Turgutlu Dağmarmara Bölgesi'nde bulunan Niyazi Üzmez İlkokulu önünde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Vatandaşlardan teşekkür

Veliler, “Okul ile çevresindeki yollar arasındaki kot farkından dolayı, okul bahçesi su baskınlarına maruz kalıyor ve ulaşım imkânsız hale geliyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölge halkının yıllardır var olan ve çözülemez denen bu sorunu giderilmiş oldu” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalle sakinleri, “Yıllardır çözülmeyen ve çok kötü durumda olan okul yolu sorununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı çözüme kavuşturarak okulu büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan asfalt çalışmasıyla Dağmarmara Niyazi Üzmez İlkokulu'nun yolu yazın toz-topraktan kışın çamurdan kurtularak daha güvenli bir hale dönüştü” diye konuştular. Mahalle muhtarları, mahalle sakinleri, özellikle öğretmen ve öğrenciler yapılan bu hizmetten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu