30.11.2015 10:52

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesi Sandal Mahallesi’nde yaşadıkları evde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Nazif – Pakize Erol çiftinin yardımına koştu. Çıkan yangın sonucu evinde maddi hasar meydana gelen ailenin ihtiyacı olan ev eşyaları Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenirken, mağdur aile katkıları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kula ilçesine bağlı Sandal Mahallesi’nde bir evde meydana gelen yangın, evdeki eşyaları kullanılamaz hale getirdi. Sandal Mahallesi’nde yaşayan Nazif Erol’a ait evde elektrik kaçağı dolayısıyla yangın meydana geldi. Yangında Erol’un evi ve eşyaları yanarak, kullanılamaz hale geldi. Zor durumda kalan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden destek isteyen Erol’un yardım isteğine Manisa Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalmadı. Mağdur aileye anında yanıt veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, evin zarar gören eşyalarını yeniledi. Evin ana ihtiyaçları olan beyaz eşya ve oturma grupları, mağdur aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatör Şube Müdürlüğü aracılığıyla teslim edildi.

Pakize Anne, Başkan Ergün’e Teşekkür Etti

Destek talebinden kısa bir süre geçmesine rağmen Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yardım aracını kapılarında gören Erol Ailesi, verilen destek nedeniyle duygu dolu anlar yaşadı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ev eşyaları yenilenen evin hanımı Pakize Erol, kendilerine destek olan ve zor günlerinde yardım elini uzatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Aile reisi Nazif Erol da, yapılan yardımın küçümsenemeyeceğini vurgulayarak, “İyi ki Büyükşehir var. Talebimize anında yanıt verdiler ve bizi zor durumdan bir nebze de olsa kurtardılar. Allah Büyükşehir Belediyemizden ve Başkanımız Cengiz Ergün’den razı olsun” dedi.