08.12.2015 22:43

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Performans Programı” ile ilgili komisyonların raporu oy birliğiyle kabul edildi. Program ile ilgili görüşlerini paylaşan AK Partili Hukuk ve Tarifeler Komisyonu Başkanı Mehmet Candan, yapılan proje ve hizmetlere ayrılan ödeneklerle ilgili memnuniyetini ifade etti, Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili 12 komisyonun raporu oylamaya sunuldu. İlgili gündem maddesi üzerine AK Parti Grubu adına Hukuk ve Tarifeler Komisyonu Başkanı Mehmet Candan söz aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yapılan proje ve ödeneklerle ilgili raporunu paylaşan Candan, başta ulaşım olmak üzere, Soma Bölgesel Isıtma, Akhisar Çevre Yolu ve Gençlik Merkezleri gibi bir projeye ayrılan ödeneklerle ilgili memnuniyetini dile getirdi, Başkan Ergün’e teşekkür etti. Candan’ın ardından söz alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise hizmetten yana olduklarının mesajını vererek, “Bundan sonra da destek olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Büyükşehir Doğru Yolda İlerliyor

Çelik’in ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, iletilen olumlu görüşlerle ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Ergün,” Demek ki Büyükşehir doğru yolda ilerliyor” dedi. Konuşmaların ardından MHP, AK Parti, CHP ve Bağımsız Meclis Üyelerinin oylarıyla, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 Mali Yılı Performans Programı” ile ilgili komisyonların raporu oy birliğiyle kabul edildi.