Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.12.2015 09:46

CELAL Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından ‘Türkiye’nin Enerji Durumu ve Nükleer Enerji’ konulu konferans düzenlendi. Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Hasan Erdoğan’ın konuşmacılığını yaptığı konferansa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’nin düzenlediği ‘Türkiye’nin Enerji Durumu ve Nükleer Enerji’ konulu konferans, CBÜ Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konferansa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, CBÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş ve çok sayıda öğrenci ile davetli katıldı. Türkiye’nin enerji durumu ve nükleer enerji konularında katılımcılara bilgiler veren Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Hasan Erdoğan, Türkiye’nin enerji yatırımlarına yıllık kaynak ayırması gerektiğine vurgu yaptı. Konferans sonunda Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, konferans konuşmacısı Prof. Dr. Hasan Erdoğan’a çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu