Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.12.2015 10:23

CELAL Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İlim Yayma Cemiyeti işbirliğiyle ‘Günümüz Ailelerinin Problemleri ve Çözüm Önerileri’ konulu konferans düzenledi. Konferansa Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu katıldı.

CBÜ İlahiyat Fakültesi ile İlim Yayma Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen ‘Günümüz Ailelerinin Problemleri ve Çözüm Önerileri’ konferansı, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi, CBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güç, Manisa Büyükşehir Belediyesi adına Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, İlim Yayma Cemiyeti yöneticileri ve davetliler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansın açılış konuşmasını CBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güç yaptı. Ailenin önemine vurgu yapan Güç, konferansa katılan herkese teşekkür etti. Güç’ün ardından konferansın konuşmacısı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Köse kürsüye davet edildi. Günümüzde ailelerin yaşadığı sorunları maddeler haline sıralayan Köse, sorunun da, çözümün de insanların birbirilerine karşı saygısıyla aşılabileceğine vurgu yaptı. Konferans sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlayan Köse, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu