25.12.2015 17:01

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, eski Garaj içinde yer alan eczanesini Laleli’ye taşıyan eski Belediye Meclis Üyesi Haldun Oluç’un işyeri açılışına katıldı. Palabıyık, Oluç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eski Manisa Belediyesi Meclis Üyesi Haldun Oluç, eski garaj içinde bulunan eczanesini Laleli’ye taşıdı. Garaj Eczanesi adıyla artık Laleli Mahallesi’nde hizmet verecek olan işyerinin açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, MHP eski MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdeleyi protokol kesti

Açılış öncesi Yunusemre Belediyesi MHP Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu tarafından işyerinin hayırlı hizmetler vermesi amacıyla dualar okundu. Okunan duaların ardından Garaj Eczanesi’nin açılış kurdelesini Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, işyeri sahibi Haldun Oluç ile birlikte kesti. Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, Oluç’a hayırlı olsun dileklerini iletti.