Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.12.2015 16:57

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçenin tamamına yaydığı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, tamamlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı’da Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin yapımında son aşamaya gelindi. Yapımı devam eden merkezde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, merkezin kısa zaman içerisinde faaliyetlerine başlayacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Merkezde birçok mahallede hayata geçirdiği Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini ilçelerde de yaygınlaştırıyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan Çocuk Kültür Merkezi’nin bir yenisi daha Saruhanlı da yapılıyor. İlçede bulunan Uğur Mumcu Parkı içerisinde yapımı devam eden çocuk merkezini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, İlçe Koordinatörü Hakan Ulak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uzun’a incelemeler sırasında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’de eşlik etti.

Çocuk Merkezlerine İlgi Büyük

İlçelerde hayata geçirdikleri Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerine ilginin yoğun olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uzun, “Bu merkezlerde 04-12 yaş arasındaki çocuklarımız alanlarında uzman eğitimciler tarafından değişik branşlarda eğitimlerini alabilecekler. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve eğitime imkânlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu