Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.01.2012 18:05

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Uncubozköy Mahallesini ziyaret ederek, mahalle de devam eden kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını inceledi. Ziyaretinde mahalle sakinlerine yapılacak hizmetlerle ilgili bilgide veren Başkan Ergün, öncelikle mahalle de ana cadde ile birlikte sokakların tamamen yenileneceğini, Çamlıca Kafe yanında bulunan boş arsaya da Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacağı söyledi.

Uncubozköy’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, önümüzdeki günlerde mahallede başlayacak olan çalışmalarla ilgili Muhtar Şevket Gülseven ve mahalle sakinlerine bilgi verdi. Mahalleyi ziyarete Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Park Bahçe Müdürü Serpil Çakır katıldı. Başkan Ergün ve beraberindekiler ilk olarak yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan ve hizmete açılan Kır Kahvehanesi’nde çay molası verdi. Burada mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleme fırsatı bulan Başkan Ergün, birçok mahallede hizmet yaptıklarını ve çalışmaların yoğunluğundan kaynaklanan sorunların her zaman olduğunu söyledi. Sorunların çözümü noktasında her zaman hazır olduklarının altını da çizen Başkan Ergün, vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

Uncubozköy’de Hizmet Girmeyen Sokak Kalmayacak

Başkan Ergün, Kır Kahvesi’nde gerçekleştirilen çay molasının ardından, mahallede devam eden kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını inceledi. Müteahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, mahalle sakinlerinin de ilgisiyle karşılaştı. Uncubozköy’de hizmetin girmediği cadde ve sokak kalmayacağını ifade eden Başkan Ergün, “Öncelikli hedefimiz Uncubozköy’ girişinde bulunan ana caddeyi yenilemek. Burada yapacağımız kaldırım, bordür, asfalt, ışıklandırma ve yeşil kuşak çalışmalarıyla ana caddeyi modern bir görünüme kavuşturacağız. Ayrıca ara sokaklarda da yapacağımız çalışmalarla Uncubozköy’de hizmet girmeyen nokta bırakmayacağız” diye konuştu.

Uncubozköy’e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi

Mahalleyi ziyaretinde daha önce Dış Mahalle, Laleli ve Nurlupınar’da hizmete açılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinden Uncubozköy’e de yapılacağını müjdeleyen Başkan Ergün, Çamlıca Kafe yanında bulunan belediyeye ait boş arsada yer belirlenmesi talebinde bulundu. Bölgede yapılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nden 400’e yakın öğrencinin faydalanacağını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, bu konuda ailelerden kendilerine talep geldiğini ve bu talep doğrultusunda bu çalışmanın da en kısa zamanda başlayacağını belirtti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu