Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.01.2016 17:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuk izleyicilere ‘Keloğlan ve Masal Hırsızı’ adlı tiyatro oyunu minik izleyiciler ile buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocuklara karne hediyesi olarak sahnelenen oyun minikler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün miniklere karne hediyesi olarak, ‘Keloğlan ve Masal Hırsızı’ adlı çocuk oyunu Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelendi. Oyunda Keloğlan’ın masal kahramanlarını kurtarması ele alınıyor.

Güneş Aktaş’ın yazıp yönettiği, Nihal Akkuş, Ferhat Lüleci, Ferhat Güler, Mazlum Tanhan ve Dilay Sönmen’in oynadığı oyun minik izleyiciler tarafından yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunun sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu çocuklarla tek tek ilgilendi. Oyuna Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe, Büyükşehir Belediye Kreşi Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, öğretmenler ile yetkililer katıldı.

Oyun Tüm İlçelerde Sahne Alacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocuklara karne hediyesi olarak verdiği çocuk oyunu tüm ilçelerde sahnelenecek. Soma, Kırkağaç ve Merkez ilçelerinde gösterime giren oyun 28 Ocak’ta Kula ve Selendi’de, 29 Ocak’ta Köprübaşı ve Demirci’de, 30 Ocak’ta Gördes ve Saruhanlı’da, 31 Ocak’ta Akhisar’da, 1 Şubat’ta Salihli ve Gölmarmara’da 2 Şubat’ta Turgutlu ve Ahmetli’de 3 Şubat tarihinde de Alaşehir ve Sarıgöl’de minik izleyiciler ile buluşacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu