11.02.2016 15:35

‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesiyle Akhisar, Gördes ve Turgutlu ilçelerinden gelen kadınlar, Manisa’yı gezdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi devam ediyor. Proje kapsamında Akhisar, Gördes ve Turgutlu ilçelerinden gelen kadınlar Manisa’yı gezme fırsatı buldu. Manisa’nın tarihi ve kültürel noktaları ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı hizmetleri yakından görme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’ne gelen kadınlarla karşılaşan ve konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sizleri Manisa’da ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri görme fırsatı buluyorsunuz. ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesini geçen sene başlattık. Bu gezilerimiz istatiksel verilerle başlayan bir projedir. Manisa’nın ilçelerinde, beldelerinde, mahallelerinde yaşayan kadınlarımızın yüzde 63’ünün Manisa’yı hiç görmediği verileri bizlere gelmişti. Bu vesileyle hem sizleri değişik ortamlarda Manisa’nın nasıl değiştiğini görmek hem de camilerimizi, külliyelerimizi, Şehzadeler kentini tanıma fırsatı buluyorsunuz. İnanıyorum mutlu oluyorsunuzdur. Geldiğiniz gibi mutlu dönersiniz. Sizlere ailenizle, sevdiklerinizle mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

‘Kadınlardan Başkan Ergün’e Teşekkür’

Şehzadeler kenti Manisa’yı görme fırsatı buldukları için Başkan Ergün’e teşekkür eden kadınlar, “Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’ya ve ilçelerimize yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz. ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesiyle beraber Manisa ilçesini gezme fırsatı bulduk. Manisa’nın hem tarihi, kültürel değerlerini hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından kente yapılan hizmetleri görme fırsatı bulduk. Siz değerli Başkanımıza ve tüm ekibinize teşekkür ederiz” diye konuştular.

Kadınlar, yapılan geziler kapsamında Çanakkale Anıtı, Ağlayan Kaya Niobe, Sultan Camii, Muradiye Camii ve Atatürk Kent Park gibi birçok tarihi, turistik yeri rehberler eşliğinde gezdiler.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>