12.02.2016 12:32

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Acil servisi bünyesinde Çocuk Acil servisi açıldı. Açılışa, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Acil Servis bölümüne ek olarak kurulan Çocuk Acil Servisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Sağlık İl Müdürü Metin Kaplan, Hastane Başhekimi Emin Kurt, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, hastane yönetimi ve doktorlar katıldı. Törende konuşan Rektör Prof.Dr.Çelebi, “Hastanemizde bir yeniliğe daha imza atıyoruz. Çocuk acil servisi daha önce erişkin acil bünyesi ile birlikte bulunuyordu. Biz fiziki mekanı 32 metrekareden 150 metrekareye çıkardık. Yatak sayısını arttırdık. Çocuk acilden sorumlu 9 hemşire burada görev yapıyor. Çocuk acil servisi Manisa’ya ve çevresine en iyi hizmeti verecek konuma geldi” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun da Rektör Prof.Dr. Kemal Çelebi’ye Çocuk Acil Servisi’nin hayırlı hizmetler getirmesi dileklerini sundu.