Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.02.2016 17:54

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Manisa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlü ve tutukluların el emeği göz nuru ile ürettikleri ürünlerin sergilendiği “Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları Sergisi”açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları Sergisi” Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda açıldı. Serginin açılışına, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Manisa Baro Başkanı Av. Ali Arslan, Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, yetkili müdürler ve davetliler katıldı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Cezaevinde bulunan mahkumları hayata hazırlamak ve onları cezaları bittikten sonra sosyal hayata adapte etmek amacıyla bu tür kültürel faaliyetlerin arttığını söyledi. Şimşek şöyle konuştu; “Bugün burada ağırlıklı olarak Manisa Açık ve Kapalı Cezaevlerimizde bulunan mahkumlarımızın el sanat ürünlerinin sergisi açılıyor. İnşallah el emeği göz nuru ürünlerini göreceğiniz hükümlülerimiz sosyal hayata tekrar döndüklerinde hem yeni bir meslek edinmiş olacaklar hem de ailelerine ekonomik olarak katkıda bulunacaklar. Serginin açılışında bizlere büyük desteği olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarımızı da teşekkür ediyorum” dedi.

Binlerce Eser Sergilendi

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek’in konuşmasının ardından Serginin açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri, Hükümlü ve Tutukluların el emeklerinin yer aldığı sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı. Serginin 28 Şubat tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu