Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2016 16:44

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında “Proje yazma ve yürütme” eğitim semineri verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi AB Projeler ve Dış İlişkiler biriminin koordinasyonluğunu üstelendiği, Atatürk Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında “Proje yazma ve yürütme” eğitim semineri verildi. Doç. Dr. Mehmet Kaşlı tarafından verilen 5 günlük eğitimler kapsamında personele; AB fon kaynakları, hibe programları ve proje döngüsü hakkında bilgi verildi.

‘Eğitimler Devam Edecek’

Verilen eğitimlerle ilgili açıklama yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisamızın Avrupa Birliği hibelerinden daha fazla yararlanması için çalışmalarımızı her geçen arttırıyoruz. Bu kapsamda da personelimize “Proje yazma ve yürütme” eğitimi verdik. Hocamız Doç. Dr. Mehmet Kaşlı tarafından 5 gün boyunca verilen eğitimlerle personelimiz; proje yazmayı, AB fon kaynaklarını, hibe programlarını ve proje döngüsü hakkında bilgi aldı ve örneklerini de görme fırsatı yakaladı. Yakın zamanda AB fonlarından Manisamızın daha fazla faydalanacağını öngörüyoruz” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu