23.03.2016 16:31

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdikleri Gıda Bankası, MABEM ve Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde vatandaşlara hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesini istedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Sekercioğlu, Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi Başkanı Çağdaş Gönenç, Aile Danışma Merkezi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu ve daire başkanlığına bağlı personeller yer aldı. Ustamehmetoğlu,Başkan Ergün'e ziyareti nedeniyle teşekkür etti, il genelinde gerçekleştirmeyi planladıkları kültürel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgi verdi. Başkan Ergün gerçekleştiren çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, daire başkanlığı personeline başarılar diledi. İl genelinde faaliyetlerine başlayan Gıda Bankaları, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, MABEM ve engelli hizmetleri gibi sosyal projelerin hassasiyetle takip edilmesi yönünde talimat veren Başkan Ergün, "Nerede ihtiyaç sahibi bir vatandaşımız varsa, tespitini yapıp gerekli desteği vermek durumundayız. Sosyal belediyecilik anlayışımız bunu gerektirir" dedi.