Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.04.2016 17:43

Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası dolasıyla Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi (ÇKSM) öğrencileri, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası sebebiyle minik öğrenciler, polis amcalarını yalnız bırakmadılar. Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler eşliğinde öğrenciler İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’e çiçek takdim ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası’nı kutladı. Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’in sorduğu sorulara anında yanıt veren minik öğrenciler, samimi bir sohbet yaşanmasına vesile oldular.

‘Sizleri Çok Seviyorlar’

Laleli ÇKSM Sorumlusu Serap Gücüyen, “Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Haftası nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Öğrencilerimizin birçoğunun annesi veya babası polis memuru olması dolayısıyla sizleri çok seviyorlar. Zor günlerden geçiyoruz. Salihli’de bir şehidimiz olduğu haberini aldık. Emniyet Amirimiz Doğan Sakarya’ya Allah’tan rahmet, sevenlerine de baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Vatanına ve Milletine Bağlı Nesil Vurgusu

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, “Yaptığınız ziyaret için çok teşekkür ederim. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bizlerle buluşturdunuz. Gelecekte vatanına ve milletine bağlı nice nesiller yetiştirmeniz dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu