10.04.2016 14:27

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Nurlupınar Adnan Menderes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, 3-12 yaş arasındaki çocuklar için masal okuma etkinliği düzenledi. Okul öncesi eğitmeni Nil Ülkü tarafından anlatılan “Sindirella Olmak İsteyen Çocuk” masalını merakla dinleyen öğrenciler, eğlenceli bir gün yaşadı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nurlupınar Adnan Menderes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği masal okuma etkinliği ile çocuklar keyifli bir hafta sonu geçirdi. Okul öncesi eğitmeni Nil Ülkü tarafından anlatılan Sindirella Olmak İsteyen Çocuk” masalını ilgiyle takip eden çocuklar eğlenceli bir haftasonu geçirdi. Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Öğretmeni Nil Ülkü, düzenlenen etkinliğin çocuklar açısından eğitici ve aynı zamanda eğlendirici bir faaliyet olduğunu vurgulayarak, çocukların hayal dünyalarını geliştirerek sosyal ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinliklerin sürekli düzenlendiğini belirtti.