03.05.2016 16:33

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye’de Anneler Günü’ne özel ‘Analı Kızlı’ isimli resim sergisi açıldı. Kültür Merkezi’ndeki açılışı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu gerçekleştirdi.

Manisalılara her daim kültürel ve sanatsal etkinlikler sunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi’nde resim kursuna giden 9 yaşındaki Yağmur Duman ve annesi Havva Duman’ın yapmış olduğu resimler, Kültür Merkezi’ndeki Lale Fuaye’de sergilendi. Anne ve kızın kurs süresince yapmış olduğu 25 resim Manisalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Büyükşehir Belediyesi adına sergi açılışını gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, kültürel ve sanatsal etkinliklere özel ilgi gösteriyor. Manisalı vatandaşlarımızın her daim sanatsal ve kültürel faaliyetlerle buluşması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz ‘Analı Kızlı’ resim sergimiz de bu yaklaşımımızın bir örneğidir. Sanatçılarımızı bu güzel sergiyi hazırladığı ve bizlerle paylaştığı için gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Anneler gününe özel açılan ‘Analı Kızlı’ resim sergisi 8 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>