07.06.2016 14:53

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı faaliyet gösteren Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çevre düzenlemesi devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalarla Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi bahçesi yeni görünüm kazanmaya başladı. Parke taşı döşemesi ve bahçe duvarlarının boyanma işlemi ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Bu çalışmaların ardından bahçe yeşillendirme çalışması ve çocuk oyun grubu da yapılacak. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirten veliler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Selvilitepe Mahallesi’ne kazandırdığı bu hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler.