20.06.2016 14:05

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilen LYS maratonu öncesi Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde oluşturduğu danışma noktasıyla, öğrencilerin sınav stresi yaşamalarını önledi. Öğrencilere sınav giriş yerleri ve güzergâhları hakkında bilgi verilirken, geç kalan adayları sınava yetiştirmek için zabıta araçları da hazır bekletildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için danışma noktası oluşturdu. Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde açılan danışma noktasında MABEM idarecileri, öğretmenleri ve zabıta ekipleri görev aldı. Sınava girecek adaylara otobüs güzergahları hakkında bilgi verilirken, geç kalan adaylar için zabıta araçlarıda hazır olarak bekletildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eğitime her koşulda destek olduğunun altını çizen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, “Etap etap gerçekleştirilen LYS maratonunda ilçelerden gelen öğrencilerimize yardımcı olmak amacıyla Manisa Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde danışma birimimizi oluşturduk. Görevli arkadaşlarımız, sınav öncesi öğrencilerin sınav yeri bulma konusunda sorun yaşamamaları için bilgilendirme yaptı. 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlarda da ekiplerimiz danışma standında görev alarak öğrencilere yardımcı olacak. Tüm öğrencilerimize, girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi. Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, “Sınava geç kalan öğrencilerimiz için zabıta araçlarımızı hazır beklettik. Sınava yetişme sorunu olan öğrencilerin zamanında sınava yetişmelerini sağladık” diye konuştu.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>