Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.09.2016 16:39

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nden mezun olan YGS ve LYS öğrencilerine yönelik yurtdışı eğitim semineri düzenledi. Avrupa Ekonomi ve Yönetimi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından verilen seminerde, üniversitenin eğitim imkânı ve birçok konuda bilgiler verilerek, öğrencilerin kariyer yönlendirmesine katkı sağlandı.

MABEM’den mezun olan YGS ve LYS öğrencilerine yönelik Bulgaristan’da yer alan Avrupa Ekonomi ve Yönetimi Üniversitesi tarafından, yurt dışı eğitim programlarına yönelik bilgilendirme yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda yapılan seminere Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Manisa’nın 17 ilçesinden MABEM öğrencileri katıldı. Avrupa Ekonomi ve Yönetimi Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Dr. Mariana Mihaylova, Avrupa Ekonomi Yönetimi Üniversitesi Rektörü Doçent Dr. Tsveton Kostev ve öğretim üyeleri tarafından verilen seminerde üniversitenin eğitim olanakları, dil eğitimi gibi konularda bilgiler verildi. Öğrencilerin dikkatle takip ettiği seminerde üniversitenin eğitim süreciyle ilgili de detaylı bilgi sunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ise, semineri ilgiyle takip eden öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu