09.04.2012 18:23

THK İlköğretim Okulu, Manisa Belediyesi işbirliği ile görsel sanatlar sergisi açtı. Kültür Merkezi Fuayesi’nde açılışı gerçekleştirilen sergide yetenekli öğrencilerin eserleri büyük beğeni topladı.

Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu Görsel Sanatsal Bölümü öğrenciler, Kültür Merkezi Fuayesi’nde karma sergi düzenledi. Serginin açılışına Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, THK İlköğretim Okulu Müdürü Murat Kemal Bayar ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı. Serginin açılış kurdelasının kesilmesinin sonrasında protokol üyeleri öğrencilerin eserlerini tek tek inceledi. Eser sahibi öğrenciler, eserleri hakkında protokol üyelerine detaylı bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, yeteneklerinden dolayı öğrencileri kutlayarak, eserlerin sunulmasında katkı sağlayan öğretmenlere de teşekkür etti. Sergi okul aile birliğinin düzenlediği kokteylle sona erdi. THK İlköğretim Okulu Görsel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi 13 Nisan’a kadar ziyarete açık kalacak.