Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.11.2016 11:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi tarafından ‘Çocuk İstismarı ve Alınabilecek Önlemler’ adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansta, çocukların gelişim aşamasında anne babalarından uzak olmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi tarafından ‘Çocuk İstismarı ve Alınabilecek Önlemler’ konulu konferans gerçekleştirildi. Kula Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu’ndaki konferansa, öğrenciler ve velileri katıldı. Ayşe Nur Şadan tarafından verilen konferansta, Çocuk İstismarının önüne geçilmesi için anne babalara düşen görevler anlatıldı. Çocuğun gelişim sürecinde anne babası ile her şeyini paylaşabilmesi için ebeveynlerin çocuklarının iç dünyalarını iyi bilmesi gerektiği vurgulandı. Konferansa katılım sağlayan öğrenciler üstünde el izlerinin bulunduğu ve ‘Çocuk Bedenime Dokunma’ yazılı bir pankart hazırladılar.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu