Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.11.2016 14:03

Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Uncubozköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki minik öğrencilere eğitim verildi. Kızılay’ın görevlerini eğlenceli bir dille anlatan çizgi filmi izleyen miniklere, daha sonra Kızılay hakkında yetkililer tarafından yararlı bilgiler verildi.

Kızılay Manisa Şube Yetkilileri Manisa Büyükşehir Belediyesi Uncubozköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ne konuk oldu. Merkezde eğitim gören minik öğrencilere kurumu tanıtıcı bilgiler veren Kızılay yetkileri daha sonra Kızılay’ın görevlerini anlatan çizgi film ile minikleri hem eğlendirdi, hem de bilgilendirdi. Film gösteriminin ardından söz alan Manisa Kızılay Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu İnanç Nihan Erdoğan ise, Türk Kızılay’ının görev ve amacının zor durumda olan insanlara yardım etmek olduğunu, sadece afet zamanında değil ihtiyaç sahibi herkese yardım ettiğini belirtti. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Şerife Kümüştekin de, Kızılay’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocukların seminere olan ilgisinin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu