Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2016 15:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuk hakları temalı ‘Dünya Çocuk Hakları Haftası’na Özel Resim Sergisi’ Forum Magnesia AVM’de görücüye çıktı. Serginin açılışına, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Koordinatörü Fırat Özcan, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumluları, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin Çocuk Hakları konusunu işledikleri resim sergisinin açılışının ardından Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencisi Çağdaş Önen Dünya Çocuk Hakları Bildirgesini okudu. Serginin açılışında Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerinden dağıtıldı.

Çocuk Haklarını Önemsiyoruz

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Fırat Özcan ve öğretmenleri öğrencilerin Çocuk Hakları konulu resimlerini tek tek inceledi ve bilgiler aldı. Özcan, önemli gün ve haftalarda çocukların duyarlı olmalarını sağlamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Öğrencilerin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Resim Öğretmeni Senem Açıkgöz rehberliğinde çizdikleri resimler öğretmenler ve veliler tarafından beğeni topladı.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu